Opiskelijan opas

Opiskelu Satakunnassa ei ole pelkästään tenttejä ja kurssisuorituksia, se on myös hauskanpitoa! Tapahtumia ja tarjontaa löytyy myös vapaa-ajalla opiskelijahintaan. Toivotamme muualta maakuntaan muuttaneet tervetulleiksi. Näin saamme luotua Satakunnasta viihtyisän ja mahdollisuuksia tarjoavan opiskelijamaakunnan. Opiskelijan oppaasta löydät opiskeluvuosiesi kannalta hyödyllisiä vinkkejä ja linkkejä.

Opiskelijatapahtumat

Opiskelijatapahtumia Satakunnassa järjestetään ympäri vuoden. Kerää opiskelijatoverisi yhteen ja suorita baaritutkinto Yrjönkadun Approssa tai tule kokeilemaan eri urheilulajeja Loikkatapahtumassa. Lisätietoja tapahtumista löydät opiskelijajärjestöjen sivuilta; ne valvovat ja ajavat opiskelijoiden etuja.
>> Satakunnan ammattikorkeakoulun Sammakko
>> Porin yliopistokeskuksen Pointer ry
>> Diakonia-ammattikorkeakoulun O'Diako
>> Rauman opettajakoulutuslaitoksen Opekas ry

Opiskelijaetuja

Frank tarjoaa satoja erilaisia etuja voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan. Alennusta voit saada iltamenoista, ruoasta, kirjoista, harrastuksista ja monesta muusta palvelusta. Opiskelijaetuja käyttämällä voit säästää jopa satoja euroja vuodessa! Kaikki edut löydät helposti Frankin nettisivulta.
Slice.fi on Satakunnan opiskelijaetupalvelu, josta löytyy yli 200 paikallista opiskelijaetua.
>> Frank
>> Slice.fi

Asuminen

Asuminen Satakunnassa on opiskelijalle edullista verrattuna muihin opiskelijakaupunkeihin. Etäisyydet ovat lyhyitä ja oppilaitokset sijaitsevat keskeisillä paikoilla palvelujen läheisyydessä.
>> Yksilöllistä asumista

Opiskelijatalo Saikku

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii kohtauspaikkana mm. ammattikorkeakoulujen ja yliopistokeskuksen opiskelijoille. Tule Saikulle hengaamaan, keittämään kahvia tai vaikka tekemään ryhmätyötä. Saikku on avoinna myös iltaisin tapahtumissa ja se tarjoaa opiskelijoille myös erilaisia palveluja. Saikun tiloja on myös mahdollista vuokrata. Järjestä saunailta, kisastudio tai muu opiskelijatapahtuma edulliseen hintaan!
>>
Opiskelijatalo Saikku

Vapaa-ajalla

Satakunta on täynnä tapahtumia ja toimintaa. Miltä kuulostaisi keikkailta pikkulauantaina tai jännittävä jääkiekkomatsi opiskelijahintaan? Tutustu paremmin Satakunnan tarjontaan sivujemme kautta ja valitse omat mielenkiinnon kohteesi! Näiden sivujen sekä Koe Satakunta -hakusivuston ja tapahtumakalenterien avulla löydät monipuolisesti tekemistä vapaa-ajallesi!
>> Koe Satakunta
>> Tapahtumakalenterit

Liikkuminen

Suhteellisen pienet etäisyydet tekevät Satakunnassa liikkumisesta helppoa. Muun muassa Porin Linjat ja Satakunnan Liikenne tarjoavat bussikuljetusta opiskelija-alennuksilla. Myös junamatkat taittuvat puoleen hintaan opiskelijakortilla.
>>
Porin Linjat
>> Satakunnan Liikenne
>> VR
>> Matkahuolto

Töitä opiskelujen ohella

Haluaisitko työskennellä opiskelujen ohella? Satakunnasta löydät opiskelijoille sopivia osa-aikatöitä monelta eri taholta. Tutustu esimerkiksi henkilöstöyritysten tarjontaan tai ota yhteyttä suoraan Satakunnassa toimiviin yrityksiin.
>> Työ ja yrittäminen
>> mol.fi
>> HRSata
>> Kymppi Service
>> Alexa
>> VPS
>> Opteam
>> VMP
>> Carrot
>> Staffpoint

Mediatarjonta

Mediatarjonta Satakunnassa on laadukasta ja läsnä verkossa. Oletko vielä kuunnellut vuoden 2011 parasta radiokanavaa - Radio Poria? Tiesitkö, että Satakunnan Kansa on Suomen toiseksi vanhin sanomalehti?
>> Satakunnan Kansa
>> Kankaanpään Seutu
>> Verkkopalvelu Raumalainen.fi
>> Radio Pori

Muita hyödyllisiä linkkejä

Top