Töihin Satakuntaan

Mitä sinä haluat työelämältä? Monipuoliset ja haasteelliset työmahdollisuudet odottavat sinua Satakunnassa. Lyhyiden etäisyyksien ansiosta työmatkasi sujuvat joustavasti. Yksi hyvinvointimme kulmakivistä on osaaminen. Meillä osataan yrittää ja kouluttaa tarvittaviin työtehtäviin. Satakunnasta löytyy taitajia monipuolisesti eri aloilta. Työelämä on elinvoimaista ja kasvuhakuista. Tarvitsemmekin jatkuvasti uutta työvoimaa ja osaavia työntekijöitä eri aloille. Oletko sinä yksi heistä?

Robocoast-rekry

Satakunnan automaatio-, ohjelmointi- ja robotiikkayrityksissä on satoja avoimia työpaikkoja. Alueen yritykset tarjoavat ainutlaatuisia uramahdollisuuksia erityisesti ohjelmointi-, automaatio- ja robotiikka-alan insinööreille ja diplomi-insinööreille ja muille korkeasti koulutetuille osaajille.
>> Robocoast-rekry

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiiri tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitehtävissä ja monenlaisissa ison organisaation muissa tehtävissä. Potilaan hyvän hoidon takaamiseksi panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Mahdollisuus osallistua myös tutkimustoimintaan, johon tarjotaan vahva tuki.
>> Satakunnan sairaanhoitopiirin rekrytointi

Satakunnan TE-toimisto

Satakunnan työ- ja elinkeinotoimistojen toimipisteistä löydät reaaliaikaista tietoa työpaikoista. Tarvetta on kaikissa ammattiryhmissä! Lisäksi tarjolla on ohjeita työnhakijalle esimerkiksi urasuunnittelusta ja työvoimakoulutuksesta.
>> Satakunnan TE-keskus
>> MOL.fi

Työnhakupalvelut

Seuraa työnhakupalveluita tai ota suoraan yhteyttä yrityksiin ja tarjoa osaamistasi.
>> Oikotie
>> Uranus.fi
>> Monster
>> Duunitori
>> KuntaRekry

Top