Maalaismiljöön taikaa Anttilan Tilalla

Teksti Essi Keskitalo Kuva: Juha Sinisalo

Hengitä sisääsi puutarhasta kantautuvia tuoksuja. Anna kulttuurimaiseman lumota sinut kauneudellaan ja tunne, kuinka mielesi rauhoittuu. Idylliset maalaismiljööt ja lähiruoasta valmistetut makunautinnot odottavat Kokemäellä. Anttilan Tila tarjoaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä. 

Anttilan Tilalla näkemistä ja kokemista riittää. Kesäkahvila Cafe Vekara houkuttelee herkuillaan ja puutarhatila sekä limonaditehdas tarjoavat tutustumiskierroksia ryhmille. Monipuolinen tilamyymälä sekä Kartano Hostelli palvelevat ympäri vuoden. Tarvittaessa ryhmiä avustetaan myös matkareittien suunnittelussa.
- Käynnin kruunaa savusaunamme. Seitsemän tunnin lämmitys palkitaan hienoilla, pehmeillä löylyillä ja sen jälkeisellä iltapalalla, tilan isäntä Juho Anttila esittelee.

Maaseudun rauhaa arjen kiireiden keskellä

Asiakaslähtöisyys ja ensiluokkainen palvelu ovat ensisijalla Anttilan Tilalla.
-
Paikkamme on kodinomainen ja tarjoaa vaihtoehdon perinteisille hotelleille, Anttila selventää ja jatkaa: - Tänään ei ole itsestään selvää päästä tutustumaan maatilan toimintaan Suomessa.
Nousevat kävijämäärät kertovat maaseudun rauhan tärkeydestä kiireisen arjen keskellä.

Kilpailuvaltikseen Anttila mainitsee joustavat palveluajat. Tilamyymälä palvelee ympäri vuoden kaikkina päivinä.
- Asiakkaiden on helppo tietää, milloin olemme avoinna.
Viime vuonna tilalla vieraili 30.000 henkilöä. Yli puolet majoittujista tulee ulkomailta, osa poikkeaa hakemassa valmiiksi poimittuja herneenpalkoja ja marjoja ohikulkumatkallaan.

© Juha Sinisalo

Lähiruoka ja juuret tärkeitä

Lähiruoka onkin muodostunut kantavaksi voimaksi Anttilan Tilan toiminnassa. Tilalla viljellyistä marjoista jatkojalostetaan ja markkinoidaan makuhermoja hiveleviä tuotteita hilloista mehuihin.
- Suosituimpia ovat valmistamamme marjalimonadit. Johtoajatuksenamme ovat aidot maut Satakunnasta!

Tilan historia kantaa pitkälle. Vanhat puurakennukset kertovat paikallisesta rakennusperinnöstä ja kartanomiljöön kunnostaminen on tärkeä osa toimintaa. 1550-luvulle ulottuvat tilan juuret ovat tehneet Anttilan Tilasta aidosti satakuntalaisen.
- Emme voisi kuvitella toimivamme muualla!

Top