Kokoukset ja kongressit

Haetko kokoustilaa saunalla varustettuna? Haluaisitko järjestää kongressin meren läheisyydessä vai keskustassa? Onko valintasi kokoustila idyllisessä maalaisympäristössä vai kaupungin ytimessä palveluiden keskellä? Satakunta tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia erikokoisten kokouksien sekä kongressien järjestämiseen. Erilaisiin toimintoihin tarkoitetut ajanmukaiset ja helposti muuntautuvat tilat varmistavat onnistuneen tapahtuman.

Visit Pori

Kokous- ja tapahtumajärjestämisen ammattilaiset Visit Porissa tietävät, miten sujuva kokous järjestetään ja kuinka ikimuistoinen tapahtuma tehdään. Käytössäsi ovat tapahtumakaupunki Porin seudun monipuoliset kokous- ja tapahtumapaikat niin kaupunki- kuin maaseutumaisemissakin. Kokous- ja tapahtumatilahaun avulla löydät sinulle sopivat tilat helposti! Voit hakea tiloja henkilömäärän, paikkakunnan tai itse tilan perusteella.
>> Visit Pori

© Yyterin kylpylähotelli

Löydä mieleisesi tila

Voit etsiä tiloja myös hakusivustoilta - valittavana on vaihtoehtoja pienistä suuriin tiloihin, rannikolta sisämaahan, kylistä kaupunkeihin. Millaisen tilan tarvitsette? Yritysten tapahtumaosaajat loihtivat sinulle juuri haluamasi tilaisuuden!
>> Koe Satakunta -hakusivusto
>> Satakanta

Top