Klubeja ja musiikkia

Kuuntele kuumimmat hitit yökerhon tanssilattialla, nauti live-esiintyjistä ja tutustu paikallisiin bändeihin. Satakunnan yöelämä on yhdistelmä hauskanpitoa, musiikkia ja tunnelmaa. Tutustu lisää tarjontaan!

Domino Rauma

Viikonlopun juhlatunnelma löytyy Dominosta! Rauman keskustan sydämessä sijaitsevan yökerhon kanssa samassa rakennuksessa toimii myös ruokaravintola Mr. Jones ja hotelli Raumanlinna. Yhdistät siis illan viihdetarjonnan helposti ruokailuun ja yöpymiseen. Elävästä musiikista Dominossa vastaa suomalaiset lista-artistit sekä perinteisemmät klassikot.
>> Domino Rauma

Osmantupa Eura

Yökerhosta ja kahdesta pubista koostuva Osmantupa Eurassa tarjoaa menoa yömyöhään asti. DJ:n musiikkitarjonnan lisäksi pääset nauttimaan myös livemusiikista.
>> Osmantupa Eura

Monttu Pori

Porin ydinkeskustassa sijaitseva kahden kerroksen ravintolakokonaisuus koostuu Rock Bar Montusta ja Pub Pystiksestä. Perjantai- ja lauantai-illat vietät Montun astetta rokimpaa musiikkia kuunnellen ja hyvästä seurasta nauttien. Lavalle nousevat paikalliset bändit, Suomen suuret nimet sekä ulkomaalaiset artistit.
>> Monttu Pori

Baarikaappi Pori

Raskaamman musiikin ystäville viihdettä ja musiikkitarjontaa tarjoaa Baarikaappi. Porilainen baari houkuttelee tiloihinsa varsinkin metallimusiikista pitäviä.
>> Baarikaappi Pori

Punainen Kukko Pori

Kävijöiden kesken PK:na tunnettu tanssiravintola ja yökerho löytyy Porin puistojen risteyksestä. Punaisesta Kukosta löydät isoja tanssiparketteja, erilaisia musiikkityylejä ja kävijöitä useista ikäluokista. Live-musiikista huolehtivat suomalaiset popin ja iskelmän kirkkaimmat tähdet.
>> Punainen Kukko Pori

Yyterin Kylpylähotelli Pori

Majoitus- ja kylpyläpalvelujen lisäksi Yyterin kylpylähotellissa järjestetään myös erilaisia musiikkitapahtumia. Esiintyjät Suomesta ja ulkomailta laittavat vipinää tanssiväen jalkoihin. Yyteristä löydät lisäksi karaokeyökerhon, joka on oiva paikka laulutaitojen verestämiseen.
>> Yyterin Kylpylähotelli Pori

Cabaret Pori

Monipuolisuus on Porin Cabaretin valttikortti. Kolmeen osaan jaettu yökerho viihdyttää aamun tunneille saakka. Kasarissa pääset tunnelmoimaan legendaaristen kappaleiden tahdissa tai näyttää muille laulutaitosi karaokessa. Armaassa soi musiikki aina suomipopista ysärihitteihin ja Discossa tanssitaan listahittien tahdissa. Cabaretissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja live-iltoja.
>> Cabaret Pori

Kankaanpään viihdekeskus

Kankaanpään parhaat bileet kaupungin keskustassa - tarjolla on live-keikkoja, eri musiikkityylejä ja tanssia sekä kursseja.
>> Kankaanpään viihdekeskus

Villi Nightclub Kankaanpää

Sykkivä yökerho kaupungin sydämessä tarjoaa sinulle erinomaisia elämyksiä, olitpa sitten liikkeellä yksin tai ystävien kanssa. Bilemusiikista vastaavat ammattitaitoiset dj:t jotka soittavat uusimmat uutuudet ja parhaat klassikot disco ja clubimusiikista. Lisämaustetta bileiltoihin tuovat taatusti vauhdikkaat livekeikat ja teemabileet.
>> Villi Nightclub Kankaanpää

Top